محل تبلیغات شما

کسب و کار شماره 13

فست فود شبهای تهران

مجموعه کسب و کار و پرسنل و تمام چیزهایی که به نوعی مشتری با آنها ارتباط دارد مثل منوی غذایی باید با مشتری صادق باشد .

منوی غذایی که در بعضی رستورانها وجود دارد علاوه بر اینکه نوشته شده هر غذا از چه موادی تشکیل شد مقدار گرم هر ماده هم ثبت شده .

تجربه بدی که یکی از مشتریان از این رستوران داشته برخورد بد پرسنل نسبت سوال مشتری درباره مواد تشکیل دهنده غذا بوده است که باعث بی اعتمادی مشتری شده است. 

اگر کسب و کار مرتکب اشتباه شده باشد باید بلافاصله در صدد رفع اشتباه خود براید و هیچ وقت نباید جزئیات و نکات ریز را نادیده بگیرد . 

انتقال اطلاعات به مشتری باید به بهترین نحو انجام شود.

فرایند جذب نیرو را جدی بگیرید

تفویض اختیار انجام دهید

همیشه راه بهتری به جز تسلیم شدن وجود دارد

مشتری ,کار ,کسب ,پرسنل ,اشتباه ,غذایی ,و کار ,کسب و ,منوی غذایی ,با مشتری ,شده است

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها